ОБЕЛЕЖЕН БАДЊИ ДАН У СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

(6. јануар 2017)

 

Српска напредна странка данас је, уношењем бадњака у централу странке на Новом Београду, обележила Бадњи дан, а потпредседница те странке Марија Обрадовић поручила је да су мир, стабилност и економски напредак на првом месту.

Обрадовић је истакла да су СНС и Влада Србије предвођени Александром Вучићем уложили велики напор, енергију и труд у протеклој години и да је то уродило плодом. “Ове године народ ће осетити бољитак, а мир, стабилност и економски напредак биће наша обавеза и у наредном периоду”, рекла је она. Позвала и на заједништво и солидарност. “Желим да будемо сложни, да се окренемо заједништву, јер сте тада спремни да пружите руку помирења и опрост онима поред вас”, рекла је Обрадовић.

Грађанима Србије пожелела је много деце и срећан Бадњи дан. Бадњак је у страначке просторије унео председник ИО СНС Дарко Глишић, а присуствовали су председница Скупштине Србије Маја Гојковић, министри у влади Небојша Стефановић, Зоран Ђорђевић, Младен Шарчевић, Јадранка Јоксимовић, Нела Кубуровић, Вања Удовичић, као и некадашњи министри Никола Селаковић и Жељко Сертић. Обележавању Бадњег дана на крају се придружио и председник СНС и премијер Србије Александар Вучић.