ГРАДСКИ ОДБОР СНС ЛОЗНИЦА – ИЗБОРНА СКУПШТИНА

(11. јануар 2017)

 

Разговоре и директан контакт са чланством, потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић, у 2017- ој години наставила је у Лозници где је присуствовала изборној скупштини за председника Градског одбора, одржаној 11. јануара.

За председика ГрО у том граду једногласно је изабран Видоје Петровић, актуелни градоначелник и доскорашњи повереник странке. Избор да води странку у Лозници, Петровић види као част, али пре свега као одговорност према странци и грађанима који су и на парламентарним и на локалним изборима, указали огромно поверење СНС.

Одборничка група СНС од априла 2016. године је увећана и сада са 34 одборника од укупно 59, чини апсолутну већину у СО Лозница. На републичкој листи Лозница је оствареним резултатима заузела 2. место са готово 58 одсто гласова подршке листи и политици СНС. Као приоритете у даљем вођењу града и странке, Петровић је навео доследно спровођење програма СНС који значи одговоран однос према средствима из градског буџета, побољшање услова за живот грађана Лознице, привлачење инвестиција као и неговање успостављеног вредносног система утемељеног на раду, одговорности и резултатима.

Уз честитке новоизабраном председнику, потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић, подсетила је да је Лозница град који осим убедљиве подршке коју грађани указују СНС, карактерише и податак да се на готово 50 одсто челних позиција у локалној самоуправи и јавним предузећима, налазе жене. Обраћајући се чланству у Лозници, потпредседница Странке је нагласила да је у претходне 4 године Србија постала фактор и гарант стабилности у региону, уважена на међународној сцени, настављајући да негује европске вредности, али и вишевековна пријатељства са источним земљама. Обрадовић је истакла да ће започете реформе и отварање нових поглавља, Србију учинити веома привлачном за стране инвестиције.