ПОСЕТА СТРАНАЧКИМ ОДБОРИМА У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ

(29. oктобар 2016)

 

За потпредседницу ГО СНС Марију Обрадовић 29. октобар био је резервисан за обилазак одбора јужнобачког округа. У преподневним часовима, Обрадовић је посетила Суботицу и на састанку са члановима ГО и грађанима разговарала о стању у Странци и локалној самоуправи. Она је истакла задовољство поводом оствареног изборног резултата и изразила очекивање за још веће залагање чланова и функционера у овом делу Бачке. Посебно је похвалила суботичку Унију жена која је до сада организовала бројне акције, међу којима и акцију о подизању свести о очувању животне средине и значају рециклаже. Са чланством и симпатизерима у Суботици разговарали су и потпредседник ИО Дамир Зобеница и народна посланица у Скупштини Србије Александра Малетић.

На следећем одредишту у Бачкој Паланци, Обрадовић је током радног састанка подржала идеју јачања приватног сектора, будући да је општина Бaчка Паланка препознатљива по пољопривредном, индустријском и предузетничком потенцијалу, што представља додатан подстицај за економски развој Јужнобачког округа.

У наставку обиласка Бачке, високи страначки функционери присуствовали су седници Општинског одбора у Малом Иђошу, на чијем је двенмо реду била и детаљна анализа рада Одбора и сагледавање укупног учинка функционера СНС који врше власт на локалу.

О мерама које странка спроводи одговорно вршећи власт на републичком, покрајинском и локалним нивоима Обрадовић је говорила страначким колегама и у Бачкој Тополи.

На последњој станици данашњег обиласка Бачког округа, а шестог по реду одбора, потпредседница СНС Марија Обрадовић посетила је Бач и присуствовала отварању нових просторија МО Селенча. Она је на састанку са члановима Општинског одбора разговарала о стању у Странци и локалној самоуправи. Одговоран однос према грађанима локална самоуправа показала је и улагањем у уређење каналске мреже , што је сврстава међу прве општине у Србији које на та начин подржавају пољопривредну производњу.