ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА У ЛАЗАРЕВЦУ

(29. децембар 2016)

 

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић учествовала је данас у једној од бројних акција која се у организацији странке, уочи предстојећих празника дешавају широм Србије. На градском тргу у Лазаревцу, Марија Обрадовић је поделила пакетиће за 300 малишана. Тиме је настављена традиција коју Унија жена и Савет за младе у Лазаревцу негују већ пуних осам година.

Уз уобичајeне новогодишње жеље, потпредседница ГО СНС је поручила да су празници и време када се изражавају јединство, слога и подршка, не само према најмлађима и у оквиру породице, већ и на нивоу друштва.

Обрадовић је рекла да верује да је дошло време да деца бесплатно добијају ствари које су им неопходне и да њихово уживање и образовање не сме да зависи од тога да ли њихови родитељи имају новца или не. Осим у новогодишњим пакетићима, неколико стотина лазаревачких малишана уживало је у позитивној атмосфери, пригодном програму и фотографисању. Иначе, општина Лазаревац која је сваке године богатија за 550 новорођене деце, током године за младе организује низ бесплатних програма и креативних радионица.