СНС ПРЕДАЛА 60.000 ПОТПИСА

(4. март 2017)

 

Функционери СНС и коалиционих странака предали су данас Републичкој изборној комисији за кандидатуру Александра Вучића 60.000 потписа, који су прикупљени, како наводе у СНС, за свега 12 сати. Предаји потписа присуствовали су председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, потпредседници Марија Обрадовић, Милош Вучевић, Марко Ђурић и Миленко Јованов, министар Небојша Стефановић и други страначки функционери.

Потпредседник СНС Милош Вучевић истакао је након предаје потписа за кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, да је СНС са коалиционим партнерима кандидовала најбољег.

Испред коалиционих партнера присуствовали су лидер СПС Ивица Дачић, Расим Љајић, Милан Кркобабић, Александар Вулин, Драгомир Карић и Иштван Пастор. Лидер СПС Ивица Дачић оценио је данас, после предаје потписа за кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, да због стабилности Србије нема више путева, већ само једног и јединог кандидата са јасном визијом.

У обраћању новинарима лидер СДП Расим Љајић поручио је да Вучић са функције председника Србије обезбеђује тај континуитет и политичку стабилност и то у времену када ситуација у окружењу и свету таква да се она доводи у питање. Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор рекао је да у последњих 100 година односи Србије и Мађарске нису били тако добри као сада, да је за то умногоме заслужан премијер Александар Вучић, који је увек имао слуха за мањинске заједнице.