ПОСЕТА ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

(5. новембар 2016)

 

У протеклих месец и по дана, потпредседница Српске напредне странке Марија Обрадовић обишла је више од 40 градских и општинских одбора у Војводини. Данас, наставља даље. Она је у преподневним часовима посетила Сремску Митровицу и том приликом присуствовала састанку Градског одбора. Поред народне посланице, грађанима су се обратили председник ГО Бранислав Недимовић и потпредседник ИО Дамир Зобеница.

Актуелна ситуација у земљи, омасовљавање чланства и даље активности странке у том граду, биле су неке од тема разговора са чланством. Као незаобилазно питање за житеље највећег града у Срему наметнуло се и даље покретање привреде и подршка пољопривреди. Озбиљне мере које Влада на челу са премијером Вучићем предузима, препознао је и аустријски Герлингер куповином Митроса чија је агонија трајала годинама уназад.

Доласком новог власника, покретањем производње и милионским улагањима покренула се и привреда овог града, чије шансе леже и у пољопривреди нагласила је Марија Обрадовић. Стабилност и предвидивост пословања, учиниће Србију још атрактивнијом за стране инвеститоре, што и овом граду отвара нове шансе.