Обилазак страначких одбора у Власотинцу и Црној Трави

6. јун 2018.

 

Циклус посета општинским одборима Српске напредне странке у југоисточном делу Србије, потпредседница Главног одбора СНС Марија Обрадовић започела је у Црној Трави и Власотинцу. Она ће, током јуна, посетити тридесетак одбора у Топличком, Јабланичком, Нишавском, Пиротском, Расинском и Пчињском округу, где ће са локалним функционерима и члановима странке анализирати досадашње задате и постигнуте резултате.

Власотинце, Унија жена СНС

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић у свом обраћању подсeтила je на недавну посету, тада председника Владе Републике Србије, Александра Вучића који је отворио производни погон у фабрици Грунер у Власотинцу, где је запослено преко 450 људи. У оквиру новог погона, отворена је и радионица за обуку ученика Техничке школе у Власотинцу, те је поред 30 милиона евра које је Влада уложила у отварање овог погона, издвојено још 20 милиона за Дом здравља и 18,5 милиона за ОШ “Карађорђе”, што укупно чини скоро 70 милиона евра улагања у развој општине.

У разговору са грађанима, члановима и симпатизерима Српске напредне странке нагласила је важност за подршку онога што ради и спроводи председник Александар Вучић, наводећи да су заједничка деловања Владе и Председника Републике Србије усмерена на јачање економске, безбедносне и спољне политике.

Такође, том приликом истакла је и обавезу локалних самоуправа и страначких одбора да своје активности подреде решавању проблема и прилагоде потребама грађана.

ОО СНС Црна Трава

(Власотинце)
У изборима за председника Републике Србије 2017. године, Алексндар Вучић је освојио поверење преко 72% становништва, док је у изборима за одборнике Скупштине општине, Српска напредна странка освојила 39%, односно 21 мандат.

(Црна Трава)
У изборима за одборнике Скупштине општине Црна Трава, изборна листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ освојила је 84% гласова, односно 17 од укупно 19 мандата. Када је реч о прошлогодишњим председничким изборима, Александар Вучић освојио више од 87% поверења бирача.