ПОДРШКА КАНДИДАТУРИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

(3. март 2017)

 

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић је својим потписом пружила подршку кандидатури Александра Вучића, за председника Србије. Обрадовић је то учинила на општини Вождовац, једном од 5 места на којима се у Београду прикупљају потписи грађана за кандидата СНС. Огромна гужва која је још у првим јутарњим часовима забележена не само у Београду, већ и у другим градовима широм Србије, многобројни чланови СНС и странака коалиције, али и грађани, доказ су велике подршке коју Александар Вучић ужива у народу, истакла је Обрадовић.

Она подсећа да бројка од 10 000 потписа коју закон налаже за сваког председничког кандидата, за СНС није велика јер су програм и досадашњи резултати остварени под вођством Александра Вучића, Србију учинили стабилнијом и јачом, а странку бројнијом од пола милиона чланова. Гласање на предстојећим председничким изборима 2. априла није само одабир кандидата, већ пре свега опредељење, желимо ли да се Србија окрене будућности или прошлости, рекла је потпредседница СНС.

Глас за Александра Вучића, је глас за наставак започетих реформи, сигурнију и економски јачу Србију, а тиме и за бољу будућност наше деце, поручила је Марија Обрадовић.