СНС ВРАЧАР – НОВОГОДИШЊА МАНИФЕСТАЦИЈА

(24. децембар 2016)

 

Потпредседница СНС Марија Обрадовић данас је посетила и подржала целодневну манифестацију која је под слоганом “Зима, зима, е па шта је – на Врачару најлепша је”, организовала Унија жена СНС Врачар. Уз подршку општине, бројни посетиоци уживали су у целодневном програму, музици, фолклору, уз незаобилазног Деда Мраза. Поред хуманог и забавног, “Зима зима е па шта је”, имала је и иложбени карактер. Осим у забави, поклонима, музици и дружењу посетиоци ове манифестације уживали су и у разледању и куповини.

На више десетина штандова , жене из целе Србије илзожиле су аутентичне српске производе и традиционалне рукотворине – сувенире, новогодишњи накит, украсе, играчке, топле напитке и слаткише.

Да мисле на своје суграђане и комшије, чланице Уније жена СНС Врачар, показале су не само тиме што су припремиле бројне поклоне за најмлађе. Како су за њих најважније оне активности кроз које показују и позивају на хуманост, овом акцијом и поклонима измамиле су осмехе на лицима деце, родитеља али и љубитеља и власника животиња, јер су поклоне припремиле и за кућне љубимце. Врачар јесте најгушће насељена општина у Србији, али са најнижом стопом наталитета и просеком старости житеља од 58 година и великим бројем љубитеља и власника паса.