У БЕОГРАДУ ЋЕ СЕ НАРЕДНЕ 4 ГОДИНЕ НАСТАВИТИ РАЗВОЈ

5. март 2018. године

У јутарњем програму Хепи телевизије “Добро јутро Србијо” гошће у студију биле су Марија Обрадовић претпредседница СНС и Ирена Вујовић кандидат за градског одборника СНС.

ИДЕМО НА УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ И АПСОЛУТНУ ВЕЋИНУ

28. фебруар 2018. године

“Много је важно да победимо, да победимо убедљиво, да их победимо убедљивије него што сањају”, рекао је Вучић.

ГРАЂАНИ ЋЕ ПОДРЖАТИ ЛИСТУ “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД”

25. фебруар 2018. године

Са суграђанкама у Барајеву о резултатима, али и будућим пројектима листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, разговарале су потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић и чланица ГО Дубравка Филиповски.

ОБРАДОВИЋ: БЕОГРАД ЈЕ ПОСТАО СОЦИЈАЛНО ОДГОВОРАН ГРАД

24. фебруар 2018. године

Кандидаткиња за одборницу на листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ Весна Станојевић, потпредседница Главног одбора СНС Марија Обрадовић и чланица ГО СНС Дубравка Филиповски, разговарале су са суграђанкама у Сурчину о економском оснаживању жена и борби против насиља у породици.

РАЗГОВОР СА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА У МЛАДЕНОВЦУ

19. фебруар 2018. године

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић и чланица ГО Дубравка Филиповска, разговарале су са предузетницама на територији општине Младеновац. Том приликом Обрадовић и Филиповска су се усагласиле да жене не треба да одустају ни када је политика у питању, а ни предузетнички дух, а као добар пример те борбе навеле су управо две предузетнице са којима су данас разговарале.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ ГРОЦКА

18. фебруар 2018. године

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић данас је разговарала са грађанима Гроцке на пијаци у Болечу. Са председником општине Гроцка Драгољубом Симоновићем и чланицом ГО СНС Дубравком Филиповски.

МИТИНГ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У РИПЊУ

17. фебруар 2018. године

Председник Српске напредне странке Александар Вучић и први на листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” Зоран Радојичић учествовали су данас на митингу Српске напредне странке у Рипњу.

ОБРАДОВИЋ И ФИЛИПОВСКА У РЕСНИКУ: СНС ради заједно са грађанима, јер воли Београд

16. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић и чланица Главног одбора те странке Дубравка Филиповски разговарале су са грађанима насеља Ресник у општини Раковица где су поручиле да све што ради СНС – ради као тим, заједно са грађанима, јер воли Београд.

TРИБИНА У ОБРЕНОВЦУ

14. фебруар 2018. године

Одржана трибина на тему насиља над женама у Соколском дому у Обреновцу. Гости трибине потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, чланица Главног одбора СНС Дубравка Филиповски и директорка Сигурне куће Весна Станојевић.

ТРИБИНА САВЕЗА ВОЈВОЂАНСКИХ МАЂАРА НА ВРАЧАРУ

13. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић говорила је на трибини Савеза војвођанских Мађара у општини Врачар. Ова странка подржала је листу “Александар Вучић – Зато што волимо Београд” и позвала своје чланове, али и остале грађане Београда да заокруже листу под редним бројем 1 на предстојећим изборима који су заказани за 4. март.

У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МАРКОВИЋ У ЛАЗАРЕВЦУ

11. фебруар 2018. године

У наставку обиласка Градске општине Лазаревац, Обрадовићка је посетила пољопривредно газдинство породице Мирковић. Потпредседница Странке је навела да град, из године у годину нуди више средстава за субвенције пољопривредницима. У 2018. години је у буџету града, за подстицаје у пољопривреди, резервисано 180 милиона динара, 4 пута више него 2016, док је у време градоначелниковања Драгана Ђиласа издвајано свега 6 милиона.

ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ У РУДОВЦИМА

11. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић данас је са председником Општинског одбора СНС Лазаревац Бојаном Стевићем и чланицом Главног одбора СНС Дубравком Филиповски обишла Рудовце где је организован бесплатни здравствени преглед за мештане.

Разговарамо са грађанима свакога дана
ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД

10. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, данас је заједно са кандидатима за градске одборнике на листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” разговарала са Вождовчанима на Душановачком платоу, поред Душановачке пијаце.

ДРУЖЕЊЕ СА НАЈСТАРИЈИМ ЗВЕЗДАРЦИМА

10. фебруар 2018. године

Град Београд је у протеклих пар месеци успео да подели око 200.000 сениор картица и тиме нашим најстаријим суграђанима обезбеди попуст при куповини у преко 700 малопродајних објеката. Ово је начин да се пензионерима каже велико хвала, јер су они ти који су градили Београд.

O БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА И НА СТАРОМ ГРАДУ

9. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић разговарала је са становницима Старог града о значају београдских избора, изласку већег броја бирача и пружању подршке листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!”.

<!-vozdovac nasilje DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO–>

БОРБА ПРТИВ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

9. фебруар 2018. године

О насиљу над женама и децом, превенцији и реакцији, женском предузетништву и политичком активизму, заједно са Дубравком Филиповски и кандидатима на листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” на трибини коју је организовала Унија жена СНС Вождовац.

<!-SDPS DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO–>

ЗА НАСИЉЕ НЕ ПОСТОЈИ ОПРАВДАЊЕ

7. фебруар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић била је гост на трибини коју је организовао Форум жена Општинскoг одбора СДП Србије на Вождовцу. Она је у препуној сали, заједно са координаторком Сигурне куће Весном Станојевић, одржала предавање о заштити жена и деце од насиља у породици.

ПОСВЕЋЕНА ВЕЋА ПАЖЊA ПОТРЕБАМА РУБНИХ ОПШТА

7. фебруар 2018. године

О позицији Србије у Савету Европе, раду Женске парламентарне мреже у Народној скупштини Републике Србије, досадашњим активностима београдских општина и предстојећим изборима можете погледати у емисији Свитање.

ДРУЖЕЊЕ СА ПЕНЗИОНЕРИМА У КРЊАЧИ И БОРЧИ

6. фебруар 2018. године

Потредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, члан Председништва СНС Александар Јовичић и повереница Општинског одбора СНС Палилула Јелана Мијатовић, у пријатној атмосфери, дружили су се са пензионерима у Крњачи и Борчи.

ОБИЛАЗАК СТАРАЧКИХ ДОМОВА НА ПАЛИЛУЛИ

19. јануар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић посетила је Домове за стара лица у Овчи и Борчи, где је са најстаријим суграђанима разговарала о предстојећим београдским изборима и одговорној социјалној политици коју спроводи тим Српске напредне странке у Београду.

“АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД”

15. јануар 2018. године

Представници листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” предали су вечерас у Градској изборној комисији листу за предстојеће локалне изборе у Београду, који су заказани за 4. март.

МИТИНГ У ЛЕСКОВЦУ

10. март 2017. године

Александар Вучић поручио је на митингу у Лесковцу хоћемо да радимо, да се меримо у фабрикама које смо направили, по броју радних места која отварамо, то је наша политика, и то ћемо да радимо.

МИТИНГ У ПОЖАРЕВЦУ

09. март 2017. године

Кандидат за председника Србије Александар Вучић је на предизборном митингу у Пожаревцу рекао да због свега што је српска власт чинила у претходне три године људи из целог света почињу боље да разумеју Србију.”Осећам се поносно што сам део вас који је успео да представи другачију, бољу и успешнију Србију.”

МИТИНГ У ЈАГОДИНИ

08. март 2017. године

Знам колико Србија тешко живи, и када сам разговарао о тешким мерама рекао сам им једну ствар – ово људи неће одмах разумети – али сам сигуран да ће кроз две, три године Срби схватити да смо поставили темеље сигурне и стабилне Србије.

МИТИНГ У СУБОТИЦИ

07. март 2017. године

Председнички кандидат Александар Вучић поручио је данас да је задатак Србије да сви грађани – Срби, Мађари, Буњевци и представници других националних мањина, живе заједно и живе све боље.

МИТИНГ У МЛАДЕНОВЦУ

06. март 2017. године

– Српска напредна странка наставља председничку кампању лидера партије и премијера Србије Александра Вучића митингом у Младеновцу.

МИТИНГ У ВРАЊУ

2. март 2017. године

Српска напредна странка је изабрала свог кандидата за председника Републике Србије. Данас је у Врању, по расписивању избора, почео први митинг подршке Александру Вучићу.