MИТИНГ У ЛЕСКОВЦУ

(10. март 2017)

 

Александар Вучић поручио је на митингу у Лесковцу хоћемо да радимо, да се меримо у фабрикама које смо направили, по броју радних места која отварамо, то је наша политика, и то ћемо да радимо. Време је да припадамо свету победника, да се радујемо победама и успесима. Србијом неће управљати нико са стране, то је мој завет, поручио је Вучић.

“Пристојни смо и добри и нећемо да им показујемо колика је разлика у поштењу”, поручио је Вучић говорећи о политичким ривалима који, како је приметио, о присталицама његове коалиције увредљиво говоре као о “никаквим, сендвичарима, другој класи” у односу на њих. Ниједну непристојну реч ни о једном од њих нисам изговорио, истакао је, а оно што они говоре то “пас с маслом прогутао не би…”. Поменуо је нападе на породице, на личности, најбруталније нападе, и поручио: “Само наставите, а права господа су овде, овде стоје дивни људи Србије, које не можете да победите”, уверен је Вучић.

Према његовим речима, много наде улаже у младу генерацију, а посебно хоће да се захвали пензионерима. “Данас они виде резултате. Хвала вам што сте веровали у нас”, рекао је пензионерима. “Нама је”, рекао је, “страшно важно да развијамо производњу”.

“Грађани Србије 2. априла не улазе у кладионицу, и не ради се о “с кеца на двојку”, већ о њиховој будућности”, поручио је председник ПУПС-а Милан Кркобабић, позивајући бираче да имају на уму значај предстојећих избора. Он је на предизборном митингу подсетио да је Вучића подржало девет партија, покрета и странака, а неки други кандидати су тражили подршку људи на друштвеним мрежама, по паркићима, муњевито су их скупљали, а још брже се, рекао је, растурају.

Лидер ЈС Драган Марковић Палма подсетио је да је Вучић први који је после 30 година скинуо негативну етикету са српског народа и грађана Србије.Горан Цветановић, градоначелник Лесковца рекао је да су Лесковчани добили шансу с Вучићем да раде за светско тржиште.