MИТИНГ У ПОЖАРЕВЦУ

(9. март 2017)

 

Александар Вучић и Српска напредна странка на чијем је челу, настављају изборну кампању за председничке изборе који су заказани за 2. април. Време је да се и ми у Србији навикнемо на победе, поручио је вечерас грађанима председнички кандидат Александар Вучић, а политичким противницима – мрзите ме колико хоћете, али ми 2. априла долазимо да вас победимо. Први говорник на скупу је Небојша Стефановић, потпредседник СНС.

”Сваког дана ме изненади бахатост Јанковића, Јеремића, Обрадовића, Радуловића и њихови сателити. Непрекидно позивају на ‘украјински’ и ‘македонски’ сценарио. Није им битно да ли ће погинути неко дете, само да се домогну фотеља. Неће се у Србији пуцати, не размишљајте о насиљу, то је наша порука њима. Србија ће уз Александра Вучића имати мир, спокој и напредак”, рекао је Стефановић.

Зашто даје подршку Вучићу пред неколико хиљада окупљених објаснили су и драмски уметник из Пожаревца, Слободан Боба Степић, лидер Покрета социјалиста Александар Вулин и лидер Покрета снага Србије Богољуб Карић. Председник Покрета Снага Србије Богољуб Карић рекао је да ‘ово време историје’.”Нашем победнику Александру Вучићу треба да дамо апсолутну подршку. На такве људе не можемо да наиђемо сваки дан. Људе који не жале себе за свој народ, људе које воле свој народ и своју земљу”, навео је Карић.”Када је Путин наследио Русију од Јељцина, у таквом је стању била и Србија пре 2012. године. Досовци су све уништили, оставили су људе без посла… За три године, све је измењено. Постоји ред и организација”, истакао је Карић.

Кандидат за председника Србије Александар Вучић је на предизборном митингу у Пожаревцу рекао да због свега што је српска власт чинила у претходне три године људи из целог света почињу боље да разумеју Србију.”Осећам се поносно што сам део вас који је успео да представи другачију, бољу и успешнију Србију”, поручио је Вучић.