МИТИНГ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ВРАЊУ

(2. март 2017)

 

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић отворила је митинг у Врању, којим је започела кампања кандидата владајуће коалиције Александра Вучића за председника Србије. Пред неколико хиљада Врањанаца, Обрадовић је поручила да је победа било ког кандидата осим Вучића, пораз за Србију.

Србију која у протеклих пет година иде брже, јаче и боље о чему сведоче на стотине километара новоизграђених и реконструисаних путева, реновиране и технички опремљеније болнице, школе, вртићи, истакла је Обрадовић. Извесну будућност дугујемо својим потомцима, а програм и политика коју СНС води предвођена Александром Вучићем, такву будућност у Србији и ствара. До сада је по њеним речима кандидатуру на изборима најавило 14 кандидата, од којх је за неке по сопственом признању много велики задатак да прикупе 10 000 неопходних потписа. Како од њих очекивати да решавају важна државна питања и буду одговорни према грађанима, упитала је потпредседница СНС.

Заједнички циљ свих странака окупљених око СНС јесте јача, боља и успешнија Србија из које се млади неће зарад бољег живота исељавати у иностранство, поручио је лидер Јединствене Србије, Драган Марковић Палма.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић рекао је на првом предизборном митингу да ће грађани 2. априла бирати између две опције – Србије која ради и оне која жели да се пренемаже. Кандидат Александар Вучић се захвалио лидерима коалиционих странака који су својим присуством и подршком показали да у владајућој коалицији нема сујете, већ жеље за напретком земље, а тиме и бољим животом грађана. Вучић је најавио да ће ове године први пут пензије и плате у јавном сектору бити значајније повећане и то из чистих и јасних извора.