ДРУЖЕЊЕ СА ПЕНЗИОНЕРИМА У КРЊАЧИ И БОРЧИ

(6. фебруар 2018)

 

Потредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, члан Председништва СНС Александар Јовичић и повереница Општинског одбора СНС Палилула Јелана Мијатовић, у пријатној атмосфери, дружили су се са пензионерима у Крњачи и Борчи.

Она је, пред више од две стотине окупљених пензионера, истакла да је Србија данас на добром путу и да се након 15 година пропадања и тражења себе вратила на прави колосек.

“Тешким мерама, непопуларним методама и напорним радом направили смо сјајан резултат. Србија више никада неће бити пред банкротом. Смањујемо јавни дуг, смањујемо незапосленост, отварамо фабрике, доводимо инвеститоре и радимо на расту БДП-а и све то захваљујући вама. Захваљујући вашем разумевању, жртвовању и вери успели смо да Србију ставимо на здраве ноге и да будуће генерације не трпе због лоших одлука из наше прошлости”, навела је потпредседницa ГО СНС.

“Ови београдски избори имају једну велику сврху коју морамо сви да разумемо, Београд мора да помера своје границе, Београд може да помера своје границе, само уз снажан тим Српске напредне странке”, закључила је Марија Обрадовић.