ОБРАДОВИЋ И ФИЛИПОВСКА У РЕСНИКУ: СНС ради заједно са грађанима, јер воли Београд

(16. фебруар 2018)

 

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић и чланица Главног одбора те странке Дубравка Филиповски разговарале су са грађанима насеља Ресник у општини Раковица где су поручиле да све што ради СНС – ради као тим, заједно са грађанима, јер воли Београд.

Обрадовић је у разговору истакла да је веома важно што се резултатима, у оквиру социјалне политике, узвраћа поштовање и подршка најстаријим суграђанима, имајући у виду да су они били ти који су, у материјалном смислу, највише били погођени реформама.

Додала је да се претходна градска власт неодговорно односила посебно према овој групи становништва, задуживши Београд у области социјалних давања за око 46 милиона динара.

Подсетила је присутне да је у претходне четири године градска власт направила велике уштеде, наменски користећи средства, а посебно је нагласила и то да су сва дуговања у овој области измирена и да се надокнаде сада редовно исплаћују.

“Оно што сам приметила, да су људи у приградским општинама задовољни и свесни резулатата које је ова власт постигла, и у локалним самоуправама и у граду Београду. Морамо да померамо и ширимо границе, то можемо само озбиљним и посвећеним радом. А све то радимо и ми који смо снажан тим, који води Републику и Град Београд, и наши суграђани и то из једног разлога, зато што волимо Београд. Због тога бих још једном позвала све да 4. марта изађу на биралишта и заокруже број 1”, поручила је Обрадовић.

О пензијама, помоћи пензионерима, здравственој заштити, али и о повећању обима културних садржаја у Раковици, разговарале су и чланице ГО СНС и народне посланице Дубравка Филиповски, Душица Стојковић и Вера Јовановић, уз председника општине Владана Кочића.

Још једном потврђена је снажна подршка листи бр. 1. Александар Вучић – Зато што волимо Београд!