MИТИНГ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У РИПЊУ

(17. фебруар 2018)

 

Председник Српске напредне странке Александар Вучић и први на листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” Зоран Радојичић учествовали су данас на митингу Српске напредне странке у Рипњу.

Скуп је одржан испред порте Цркве Свете Тројице пред великим бројем активиста и симпатизера владајуће партије, а први су се обратили председник Покрета Снага Србије Богољуб карић и водитељ Живорад Николић.

Потом се обратио и председник СНС Александар Вучић који је поручио да ће наставити да обилази све делове Србије и пратити колико је тога урађено.

“Могу да обилазим и Србију и београдска насеља једнако, а понекад и више и чешће од свих осталих. Желим да вам покажем на како добром месту живите. Ускоро крећемо пуном паром у изградњу обилазнице до Бубањ потока. Гледаћемо да јачамо економски положај свих наших људи, да додатно смањујемо незапосленост. Хоћу да са вама разговарамо, шта е то што би вам значило за сигурност и будућност вас и ваше деце”, истакао је Вучић и додао захвалност пензионерима који су, због мањења пензија, сносили највећи терет реформи, те најавио да ће ове године бити повећања плата и пензија.

“Верујем да ће се у Београду стићи до просечне плате од 500 евра”. подвукао је он и додао да је “главни аргумент опозиције, због толике мржње што немају касу у њиховом џепу, пошто су раније узимали паре из ње, “Вучићу пе.еру”.

“Онда је јасно зашто грађани гласају и гласаће за ову листу и њене озбиљне планове и програм. Ми ћутимо, вредно радимо и на свим изборима из побеђујемо и то све убедљвије. Правили су протесте када смо победили са 40 одсто разлике. То је незабележен случај у модерној Европи. Стало им је наводно до Београда, а Ђилас се ниједном није појавио у градској скупштини иако је одборник. Није говорио баш ниједном у име грађана. Али се сада појавио, заједно са Шапићем, његовим помоћником, који је тукао људе у Сопоту по Ђиласовом налогу. Виде да је београдска каса у добром стању, јер је актуелна власт урадила много, иако се, како кажу, свађају између себе, и смањила дуг Беогарда за 500 милиона евра”, објаснио је он.

Тих 500 милиона они би да узму у своје џепове, рекао је.