Разговарамо са грађанима свакога дана

ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД

(10. фебруар 2018)

 

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић, данас је заједно са кандидатима за градске одборнике на листи “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!” разговарала са Вождовчанима на Душановачком платоу, поред Душановачке пијаце. Она је грађане информисала о активностима града у протеклом периоду и наговестила реализацију још важнијих пројеката за грађане у свим деловима Београда.

 

“Направили смо значајан резултат у Београду. Пре само четири године затекли смо Београд пред банкротом. Српска напредна странка преузела је кормило над Београдом и извукла га из таласа дугова и мрачних хоризоната. Ново руководство Београда поставило је јасне циљеве и уз подршку Владе Републике Србије, на чијем челу је тада био Александар Вучић, спасили град од даљег пропадања. Данас, “Београд на води” више није сан, као што није био ни дуг од милијарду и 100 милиона евра који су нам “они” оставили. Данас се рубне општине равномерно и убрзано развијају, а границе са централним, у смислу инфраструктурног уређења – полако бришу”, навела је Марија Обрадовић у свом обраћању грађанима.

“Уређивање паркова, зелених површина, игралишта, домова здравља, вртића и школа видљиво је на Вождовцу, али и на теритијама свих београдских општина. Брига о безбедности деце у школи, од вршњачког насиља и трговине опијатима – појачана је видео надзором и школским полицајцем”, истакла је она.

 

“У борби против беле куге, Град Београд за сваку новорођену бебу издваја 10.000, док социјално угроженим породицама помаже са по 25.000 динара. Важно је истаћи да се овај износ не даје из кредита, као што је то чинило бивше руководство на челу са Драганом Ђиласом. Помоћ из кредита, са страшним каматама које би враћала наша деца нису и никада неће бити политика Српске напердне странке”, закључила је потпредсеница ГО СНС.

“Урадили смо много и на модернизацији путне мреже широм града. Успели смо да асфалтирамо преко 750 улица и обезбедимо више од 1.500 нових паркинг места на Обилићевом венцу и у Булевару Зорана Ђинђића”.

 

“Поносни смо на све што смо урадили, али нас чека још много посла сада када су финансије стабилне, а град леп и уређен. То им не смемо препустити да поново униште и зато 4. марта гласамо за листу под редим бројем 1. “Александар Вучић – Зато што волимо Београд!”.”