САЈАМ МЕДИЈА

25. октобар 2018. године

Специјални гости портала Eспресо на Сајму медија данас су биле потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић и посланица СПС Снежана Пауновић.

“SRBIJA ONLINE”

23. октобар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић била је гост емисије “Srbija online” телевизије “КCN”.

СНС ОТВАРА НОВУ СТРАНИЦУ У РАЗВОЈУ СРБИЈЕ

21. октобар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић била је гост јутарњег програма телевизије Студио Б.

СНС УНЕЛА ЖИВОТ У СВАКИ ДЕО СРБИЈЕ, ОД СУБОТИЦЕ ДО ВРАЊА

20. октобар 2018. године

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Марија Обрадовић оценила је вечерас да је та странка унела живот у сваки део Србије од Суботице до Врања од када је дошла на власт, пре шест година.

ОПАСНО ЛИЦЕМЕРЈЕ ОПОЗИЦИЈЕ НА СЕДНИЦИ ОДБОРА ЗА ОДБРАНУ И УНУТРАШЊЕ ПОСЛОВЕ

11. октобар 2018. године

Председница Одбора за одбрану и унутрашње послове Марија Обрадовић се, у емисији Свитање, осврнула на простачко понашање опозиције на седници, на којој се разматрао Извештај о раду Министарства унутрашњих послова.

МАРИЈА ОБРАДОВИЋ ОДГОВАРАЛА НА ПРОЗИВКЕ СА ТВИТЕРА

30. август 2018. године

Твитераши је нису штедели, па је тако морала да одговара на прозивке да је “водитељка”, да прича о свом односу с Александром Вучићем, али и да одговори хоће ли заменити Вулина.

ЉУДИМА ЈЕ ДОСТА СВЕГА, ЖЕЛЕ МИР, СТАБИЛНОСТ, НОВЕ ПОСЛОВЕ, БОЉЕ УСЛОВЕ ЛЕЧЕЊА! КОСОВО ЈЕ ВРЛО ТЕЖАК И КОМПЛЕКСАН ПРОБЛЕМ!

26. август 2018. године

У Еспресо интервјуу Обрадовићева је говорила о најбољем решењу за Косово и Метохију, шта желе Албанци а шта Европска унија од нас када је Косова у питању, да ли ће нас ЕУ условити признањем Косова при уласку и шта ће се онда десити…

МОРАМО ИМАТИ МЕРУ У СВЕМУ И ДА ЗНАМО ШТА ПОСЛЕ ИЗГОВОРЕНОГ ИЛИ УЧИЊЕНОГ

27. јул 2018. године

Постоје два принципа којима се руководим у животу, а то су да морамо имати меру у свему и шта после изговореног или учињеног. Ове две ствари, за које мислим да могу значајно да нам помогну у доношењу одлука и у понашању, кључне су у разумевању последица онога што радимо, чинимо и како се понашамо.

O СИТУАЦИЈИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

20. јул 2018. године

Нама је важно да разговарамо са људима о томе колико је озбиљна ситуација на Косову и Метохији и како свако од нас треба хладне главе да саслуша и прихвати коначан предлог председника Александра Вучића за решење овог проблема.

У БЕОГРАДУ ЋЕ СЕ НАРЕДНЕ 4 ГОДИНЕ НАСТАВИТИ РАЗВОЈ

5. март 2018. године

У јутарњем програму Хепи телевизије “Добро јутро Србијо” гошће у студију биле су Марија Обрадовић претпредседница СНС и Ирена Вујовић кандидат за градског одборника СНС.

О РОДНОЈ РАВНОПРАВНОСТИ У ЕМИСИЈИ “SRBIJA ONLINE”

18. јануар 2018. године

Народна посланица Српске напредне странке и прва координаторка Женске парламентарне мреже Марија Обрадовић била је гост емисије “Srbija Online”, где је говорила о родној равноправности, женама у политици и њиховом економском оснаживању.

“ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ЖЕНЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ЗА ЈЕФТИНЕ ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКЕ ПОЕНЕ”

29. oктобар 2017. године

Ужаснута сам лажном оценом Демократске странке да држава не ствара услове за породицу у Србији, већ подстиче лов на жене које не желе да рађају. Таква неистина давно није јавно изречена.

“НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМ НАПАДЕ НА ГОРДАНУ УЗЕЛАЦ И МАРУ ДРАГОВИЋ”

17. септембар 2017. године

Згрожена чињеницом да је данас у Србији, у сред Београда, на радном месту, испред медијске куће у којој ради, нокаутирана новинарка због постављеног питања, најоштрије осуђујем нападе на Гордану Узелац и Мару Драговић.

ПРАВА ЖЕНА У СРБИЈИ

1. август 2017. године

О раду Женске парламентарне мреже, активностима народних посланица, проблему насиља у породици, правима жена у Србији, али и о животном позиву за залагање и рад на тему спречавања насиља над женама можете погледати у емисији телевизије “KCN”, Коперникус.

ПИТАЊЕ УВОЂЕЊА ОБАВЕЗНОГ СЛУЖЕЊА ВОЈНОГ РОКА

22. јул 2017. године

“На свака три месеца Министарство одбране подноси извештај о раду, и сваки пут се чује када ће бити уведен редован војни рок и то питају посланици. Капацитети и ресурси не могу да омогуће да сутра започне редовно служење војног рока, на томе треба да радимо”.