ОБРАДОВИЋ: СНС УНЕЛА ЖИВОТ У СВАКИ ДЕО СРБИЈЕ, ОД СУБОТИЦЕ ДО ВРАЊА

 

20. oктобар 2018.

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Марија Обрадовић оценила је вечерас да је та странка унела живот у сваки део Србије од Суботице до Врања од када је дошла на власт, пре шест година.

 
Поводом 10 година постојања СНС, Обрадовићева је истакла да је СНС поносна на своје чланове који чине “озбиљну војску” и напоменула да ће се 10-та годишњица странке сутра поред централне прославе у Краљеву, обележити и у другим градским и општинским одборима.

“Највећи понос свих нас који радимо у СНС и истовремено вршимо власт, су наши резултати и владе и председника Србије”, напоменула је Обрадовићева.

Коментаришући смањење пензија, Марија Обрадовић је навела да би то неко назвао “политичким самоубиством”, али да се насупрот томе Вучић одлучио за то “како би искрено рекао у каквом је стању држава била у том тренутку и колико смо били задужени”.

“Александар Вучић и док је био премијер и сада када је председник, иако се неки шале на ту тему, заиста 24 сата се најозбиљније бави вођењем државе како би се извукли из тог периода”, навела је Обрадовић.

Сада након свега, како је подсетила Србија има преко 100 великих страних инвестиција, “За последње четири, односно шест година колико смо на власти, направили смо велике помаке што се тиче здравства, културе, школа, војске и полиције”, навела је Обрадовић.