МОРАМО ИМАТИ МЕРУ У СВЕМУ И ДА ЗНАМО ШТА ПОСЛЕ ИЗГОВОРЕНОГ ИЛИ УЧИЊЕНОГ

27. јул 2018.

 

Постоје два принципа којима се руководим у животу, а то су да морамо имати меру у свему и шта после изговореног или учињеног. Ове две ствари, за које мислим да могу значајно да нам помогну у доношењу одлука и у понашању, кључне су у разумевању последица онога што радимо, чинимо и како се понашамо.

Политичка сцена у Србији је жива, те тако морамо поштовати вољу гласача јер су они желели да и ове странке, које су поставиле питање да ли су европске интеграције нешто што је будућност Србије, буду њихови представници у Народној скупштини. Међутим, добар сте политичар само ако сте реални и ако не затварате очи пред свим оним што јесте данашњица у Србији и ако, наравно, нудите решења. Сведоци смо да председник Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије посвећено раде пре свега на регионалном помирењу и решавању питања Косова и Метохије.

Мислим да би и жене много више требало да буду укључене и у процес преговарања и у процес помирења, јер смо ми те које пре него што донесемо било какву одлуку, погледамо и помислимо на своју децу и у складу са тим доносимо одлуку и за децу са Косова и Метохије свих националности.