ПЛАКЕТЕ ЗА ИЗУЗЕТНУ САРАДЊУ И ДОПРИНОС МУП

20. септембар 2018.

 

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас Плакете за изузетну сарадњу и допринос раду МУП премијерки Ани Брнабић, министру одбране Александру Вулину, директору БИА Братиславу Гашићу и председници Одбора за одбрану и унутрашње послове Народне скупштине Републике Србије Марији Обрадовић.

Такође Плакете је уручио и заменику начелника Генералштаба ВС генерал-мајору Петру Цветковићу, директору ВБА бригадном генералу Зорану Стојковићу и председнику Одбора за контролу служби безбедности Игору Бечићу.

На свечности у Палати Србија Стефановић је истакао да су Плакете додељене људима са којима је Министарство имало изузетну сарадњу у претходном периоду.

– Захвални смо за тако добре сараднике и за људе који су нама помогли да наш посао буде ефикаснији, као и за подршку коју смо добијали – рекао је Стефановић додајући да се може рећи да су сви они заједнички радили да будућност грађана Србије буде веома добра и да наша земља буде стабилна.

Захваљујући на додељеном признању, председница Владе Брнабић указала је на значај сарадње међу институцијама, додајући да сматра да, иако је реч о симболичном гесту, треба показивати да се добра сарадња цени, јер је она, првенствено, у интересу наших грађана, наводи се у саопштењу МУП.

Извор: Министарство унутрашњих послова, Танјуг и Информер.