ПОСЕТА СТРАНАЧКИМ ОДБОРИМА – СНС НОВИ САД

(7. децембар 2016)

 

Циклус посета страначким одборима СНС широм Војводине,потпредседница Марија Обрадовић наставила је у Градском одбору Нови Сад. Да снага странке која тренутно броји 600 000 чланова лежи у сваком појединцу , истакла је потпредсеница Обрадовић , која је обраћање у Новом Саду управо због тога и почела освртом на убедљиву победу СНС-а на изборима одржаним за чланове месних заједница уз честитке за убедљиве победе кандидата СНС.

Обрадовић је оценила да се таквом страначком и инфраструктурном организованошћу , не може подичити ни једна странка у земљи, за шта су заслужни људи који воде СНС у Војводини и координатори , који својим свакодневним присуством на терену мотивишу активисте да остварују што квалитетнији контак са грађанима.

У том контексту нагласила је и битну улогу локалних самоуправа уз оцену да локалне самоуправе и страначки одбори своје активности треба да подреде потребама грађана. Страначким колегама из Новог Сада потпредседница странке изнела је и ставове поводом актуелне ситуације у земљи и мере које Влада на челу са премијером Александром Вучићем доноси и спроводи а које се односе на спољнополитички и безбедносни сектор.

Као један од кључних задатака Странке у наредном периоду, Обрадовић је истакла активирање и омасовљавање чланства, како би се председнику Владе пружила пуна подршка за политику коју води, а која је у интересу свих грађана Србије. Међу бројним законским решењима донетим у протеклом периоду у циљу стварања модернијегали и хуманијег друштва, Обрадовић је навела и Закон о спречавању насиља у породици чија ће примена почети за неколико месеци. приликом посете новосадском одбору странке, пажња је посвећена и раду Уније жена која је формирана и у оквиру тог градског одбора, као и плановима за предстојећи период.