САСТАНАК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ВОЖДОВАЦ

(6. фебруар 2017)

 

Потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић присуствовала је састанку са члановима и симпатизерима странке на Вождовцу. Уз оцену да готово нема места у Србији где СНС није преузела одговорност за вршење власти, потпредседница странке је у обраћању пред око осам стотина присутних, нагласила да ситуација на међународној сцени јесте сложена и изазовна, али да далеко веће шансе имају оне земље на чијем челу су људи који уживају огромно поверење не само у земљи, већ и на међународној политичкој сцени.

Управо из тих разлога она је позвала Вождовчане да схвате значај политике коју СНС предвођена Александром Вучићем води на свим нивоима власти креирајући нове вредности. Она се захвалила на максималној подршци политици и програму који Србији обезбеђују континуитет у спровођењу реформи, а тиме и просперитет и стабилност. Позив женама да се активније укључе у друштвени и политички живот, Обрадовић је и овог пута упутила, али и нагласила да је Вождовац општина у којој се на многим одговорним и важним позицијама у локалној управи и странци, жене већ налазе.

Међутим, потпредседница је позвала на солидарност и пажњу коју треба указати свим суграђанима , јер снага чланства које је достигло 600 000, лежи у сваком појединцу. Да је Вождовац посебно важан , истакао је и председник Градског одбора Београд и министар полиције Небојша Стефановић, уз подсећање да су управо Вождовчани међу првима у Србији указали поврење СНС. Зато је по његовим речима, убедљива победа на предстојећим изборима императив за Вождовац. Присутне је подсетио да су предстојећи избори веома важни, да улога председника државе није само протоколарна, јер ће резултати ових избора отворити ново поглавље СНС и показати у ком правцу желимо да држава иде.

Састанку са члановима и симпатизерима на Вождовцу присутвовали су и чланови Главног одбора СНС Зоран Бабић и Горан Весић који је навео податак да је последњег дана прошле године у Београду било активно 500 градилишта, за разлику од претходног периода када се број градилишта могао пребројати прстима једне шаке. Реновирање домова здравља, улица у градским и приградским деловима ове општине, нови изглед улице Војводе Степе, уређена деција игралишта, нови колектори, само су неки од видљивих начина бриге и одговорног односа према грађанима и поверењу које су нам указали, рекао је градски менаџер. 61-ој седници ОО СНС Вождовац која је протекла у одличној радној атмосфери поред бројних активиста и симпатизера, народни посланици Александра Ђуровић, Љиљана Малушић, Марко Благојевић.